Néhány érv, ami mellettünk szól:


A NaturToys játszótéri eszközcsalád tervezése során 5 alapvető szempontot tartottunk szem előtt. A szempontok mindegyike egyaránt fontos a mai játszóeszközök piacán, ezért egyik szempont sem került a másik elé, mindegyik egyforma súllyal került a latba.
Az 1. szempont, a játszótéri játszóeszközök funkciója, ami a gyerekeknek fontos. Cégünk a hosszú évek során rengeteg tapasztalatot szerzett ezen a téren. Sok esetben, a meghatározott funkcióval készült játszószert, a gyerekek egy szempillantás alatt átalakítják a fantáziájuknak megfelelő szerep- illetve ügyességi játékká, melyek így kapott új funkciója teljesen, és meglepően eltér az eredetileg szánt funkciótól. Ezt a tapasztalatot kihasználva, játszóeszközeinket úgy próbáltuk tervezni, hogy a gyerekek fantáziájának ne szabjunk határt. A különböző funkciójú alapjátékok összeépítésével, a kombinációk elemeinek átgondolt elhelyezésével és egyéb különleges megoldásokkal növeljük a játszótéri eszközeink használati értékét. Természetesen nem feledkeztünk meg a már bevált, klasszikus kombinációkról sem. Ezek is a paletta része.
A 2. szempont, a játszótéri játszóeszközök biztonsága, ami közös ügyünk. Az összes játszóeszköz és szerelvény az MSZ EN 1176-os szabványsorozat szerint készül. Számtalan forrás ontja a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendeletekben leírt információkat, szabványszámokat, anyagokat, határidőket. Ezekre nem térnénk ki részletesen, hiszen nap mint nap megteszik ezt mások helyettünk. Cégünk hosszú évek óta a TÜV Rheinland Kft.-vel dolgozik együtt. A TÜV végzi a játszószereink minősítését, valamint a komplett játszótereink bevizsgálását is minden esetben a TÜV szakembereivel végeztetjük. A TÜV hosszú éves tapasztalata, megbízhatósága, precizitása minden esetben garanciát nyújt termékeink európai normák szerinti megfelelőségének.
A 3. szempont, a játszótéri játszóeszközök külalakja, ami elsősorban Önöknek nagyon fontos. A Tilia játszótéri eszközcsalád formatervezése során nem akartunk elrugaszkodni a tradicionális formáktól, ugyanakkor megjelenésében mégis valami egyedit szerettünk volna létrehozni. A modern játszótéri eszközök által diktált igények mellett sokszor szükség van a hagyományos rönkjátékokra is. Ebben a kategóriában a NaturToys jászóeszközcsalád gyártásával vezető szerepet töltünk be a hazai, és az európai piacon egyaránt. Mind a válogatott alapanyagok, mind az egyéb alapanyagok minősége, mind pedig a szerelés technológiájának és magasszintű minőségének egyaránt köszönhető, hogy ezt a pozíciónkat évek óta tartani tudjuk.
A 4. szempontmindenkinek közös ügye. A játszóeszközcsalád építése és gyártása során elsődleges szempont a környezetünk, valamint a felhasználói kör egészségének védelme. Ezért a gyártás során kizárólag olyan faanyaggal dolgozunk, amit garantáltan újratelepítettek. Az egyéb anyagok tekintetében, szintén a természetes alapanyagokból készült bio anyagokat részesítjük előnyben. A felhasznált anyagok minőségét szigorú t anúsítási rendszerek kontrollálják.
Az 5. szempont, a játszótéri játszóeszközök ára, mely mindenkinek másképp, de mégis közös ügyünk. Mivel a NaturToys játszótéri eszközcsalád hazai termék, ezért a külföldi, hasonló jellegű, minőségű és felépítésű konkurens termékekkel szemben szinte fél áron tudjuk termékeinket a piacon kínálni. A viszonteladói hálózatunk szintén nem drágítja a termék árát. Az Önök szempontjából sem mindegy hogy ki vállalja a garanciát. Egy külföldi, adott esetben több ezer kilométerre működő üzem, egy csupán a termék összeszerelésére szakosodott, vagy az ugyan abban a kis országban működő gyártó, ráadásul feleannyiért. Ezt átgondolva, a dolog további magyarázatot nem igényel. Árainkat úgy alakítjuk, hogy minden közintézmény, önkormányzat megtalálhassa számítását, és a szerényebb költségvetésű szervezetek számára is elérhetőek legyünk.

Vissza a kezdőlapra