A játszótéri eszközcsalád összetétele:

 

 

 

 

 
 
 

A NaturToys játszótéri eszközcsalád alapvetően két csoportra, az alapjátékok, és az alapjátékok összeépítéséből kapott kombinációk csoportjára bontható. Ez a csoportosítási elv, kizárólag felépítésbeli tulajdonságokra korlátozódik, ami az esetek többségében a funkciók hasonlóságát is magával vonzza.
Az alapjátékok kategória, a klasszikus játszótéri eszközöket, mint a mászóka, az egyensúlyozó vagy egyensúlyozó híd, hinta és mérleghinta, torony, bástya és egyéb csúszdatorony játszóeszközöket tartalmazza. A későbbiekben szeretnénk a kategóriát körforgókkal, körhintákkal, valamint rugós eszközökkel is kiegészíteni. Az erre irányuló munkálatok már megindultak.
A kombinációk csoportja tartalmazza az alapjátékokból összeépített kombinációkat. A kombinációkat nem bontottuk külön csoportokra, egységesen a Mókus kombinációk nevet kapták. A Mókus kombinációk változatos funkciójú játszótéri eszközöket foglalnak magukban. A kialakításuk során szerettünk volna arra is figyelni, hogy egyes játszószerek kifejezetten a kisebb, a bölcsődés, illetve kiscsoportos gyermekek számára készüljenek.

Vissza a kezdőlapra