Cégünkről röviden:

Játszóterek építésével, játszószerek gyártásával és forgalmazásával már hosszú évek óta foglalkozunk. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei székhelyű Profertilis Kft. jelenlegi gazdasági szerkezete több cég hosszú éveken keresztül végzett munkájának eredménye. Kiterjedt viszonteladói, bedolgozói és alvállalkozói háttérrel rendelkezünk. Jó kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal, melyek között a kis magáncégek, a kis és nagyvállalatok, valamint az Állami Erdőgazdaságok is megtalálhatók. Egyre komolyabb tárgyalásokat folytatunk más EU tagállamokban működő viszonteladókkal, be kívánjuk indítani a szállításokat Hollandiába, Franciaországba illetve Romániába is. Termékeink -a TILIA játszóeszköz család, vagy a nagy, robosztus megjelenésű modern NaturToys játszótéri játszószerek- gyártása és forgalmazása mellett cégünk játszótérbiztonsági felülvizsgálatokat is végeztet, így az általunk felülvizsgált játszóterek TÜV engedélyt kaphatnak.
A gyártás során kizárólag olyan faanyaggal dolgozunk, amit garantáltan újratelepítettek. Az egyéb anyagok tekintetében, szintén a természetes alapanyagokból készült bio anyagokat részesítjük előnyben. Az felhasznált anyagok minőségét szigorú tanúsítási rendszerek kontrollálják. Árainkat úgy alakítjuk, hogy minden közintézmény, önkormányzat megtalálhassa számítását, és a szerényebb költségvetésű szervezetek számára is elérhetőek legyünk.
A sokéves szakmai tapasztalat, a mérnöki tervezői háttér, a helyi adottságok, és a lokális játszótér felügyeleti szervek ellenőrzési követelményeinek ismerete lehetővé teszi azt, hogy szinte minden esetben megtaláljuk a legjobb megoldást, és a rendelkezésre álló keretből a szabványosság szem előtt tartásával a maximumot hozzuk ki. Az elmúlt 3 esztendőben egyre több kistérségi vezetővel vettük fel a kapcsolatot, mind szakmai, mind pedig finanszírozási megoldást keresve és általában találva a 78/2003 GKM rendelet teljesítésére. Pályázok előkészítése esetén az árajánlattétel mellett ingyenes szakmai tanácsadással segítjük a szükséges látvány és koncepciótervek készítését.
A játszóterek, játszóudvarok egyedi tervezésénél minden esetben figyelembe vesszük a gyermeklétszámot, a rendelkezésre álló terület körülbelüli nagyságát, a korosztályok megoszlását, valamint az ütéscsillapító talajjal kapcsolatos egyszeri, és a karbantartásukhoz kapcsolódó folyamatos költségek alakulását is.
Reméljük, hogy együttműködésünk eredményeképpen egyre több játszótér szépül, újul és létesül a közeljövőben.

Vissza a kezdőlapra